In het kort

Auteur: Sergio Herman
Taal: Nederlands
Publicatiedatum: 3 oktober 2018

Samenvatting

Sergio Herman (1970) kookte vijfentwintig jaar lang in het familierestaurant Oud Sluis in het Zeeuwse Sluis. Sergio was sinds 2005 in bezit van drie Michelinsterren en stond acht jaar in de Top 50 van 'The World's 50 Best Restaurants'. Ondanks dit succes besloot hij in december 2013 de deuren van Oud Sluis te sluiten, zodat hij zich kon toeleggen op nieuwe projecten. Naast restaurants The Jane** in Antwerpen, Pure C*, AIRrepublic en Blueness in Cadzand werd hij mede-eigenaar van Frites Atelier Amsterdam. Eerder verscheen van zijn hand het thuiskookboek Just cook it, met 50.000 verkochte exemplaren een regelrechte bestseller.

In het kort

Sergio Herman (1970) kookte vijfentwintig jaar lang in het familierestaurant Oud Sluis in het Zeeuwse Sluis. Sergio was sinds 2005 in bezit van drie Michelinsterren en stond acht jaar in de Top 50 van...

Specificaties

Auteur
Sergio Herman
Uitgever
Overamstel Uitgevers
Taal
Nederlands
Ondertitel
70 recepten voor thuis
Formaat
Spel
Publicatiedatum
3 oktober 2018
ISBN
9789048847402

Wij helpen je graag!

Kom je er niet direct uit? Wij helpen je graag met al jouw vragen.

Misschien vind je deze boeken ook leuk...

Leuk om te lezen naast "Sergio's smaakmakers"