In het kort

Auteur: Sergio Herman
Taal: Nederlands
Pagina's: 256
Publicatiedatum: 13 september 2022

Samenvatting

Sergio Herman is chef-kok, culinair ondernemer en de man achter diverse sterrenrestaurants, waaronder Le Pristine, AIRrepublic, Blueness en Pure C, en medeoprichter van Frites Atelier. Velen kennen hem van zijn tijd bij Oud Sluis, waarvoor hij drie Michelinsterren bemachtigde. Herman staat bekend om zijn feilloze gevoel voor smaak en schoonheid en zijn liefde voor Zeeland. Ondanks zijn constante hang naar vernieuwing, vormt de klassieke keuken altijd de basis van zijn creaties. Hij maakte diverse succesvolle kookboeken, tv-programma’s en heeft een eigen servieslijn die wereldwijd wordt verkocht.

In het kort

Sergio Herman is chef-kok, culinair ondernemer en de man achter diverse sterrenrestaurants, waaronder Le Pristine, AIRrepublic, Blueness en Pure C, en medeoprichter van Frites Atelier. Velen kennen he...

Specificaties

Auteur
Sergio Herman
Uitgever
Singel Uitgeverijen
Taal
Nederlands
Aantal pagina's
256
Ondertitel
50 mosselrecepten voor eenvoudige bereidingen
Formaat
Hardcover
Publicatiedatum
13 september 2022
ISBN
9789038811420

Wij helpen je graag!

Kom je er niet direct uit? Wij helpen je graag met al jouw vragen.

Misschien vind je deze boeken ook leuk...

Leuk om te lezen naast "Hommage"