In het kort

Auteur: Lode Claus
Taal: Nederlands
Pagina's: 168
Publicatiedatum: 9 september 2024

Samenvatting

In Kruiden in tuin & keuken, de opvolger van Kruiden kweken koken, onthult Lode Claus van de gerenommeerde kwekerij Kruiden Claus alles wat je moet weten over de teelt, verzorging, oogst en het bewaren van ongeveer 36 bekende en minder bekende keukenkruiden.

Daarnaast laat de ervaren chefkok Michiel Van Colenberghe je ook kennismaken met de kunst van het combineren van kruiden met andere ingrediënten tot verfijnde, maar toegankelijke recepten met een overvloed aan smaak.

Een absolute must-have voor iedereen die de wereld van keukenkruiden wil ontdekken en de smaak van zijn gerechten wil verrijken.

In het kort

In Kruiden in tuin & keuken, de opvolger van Kruiden kweken koken, onthult Lode Claus van de gerenommeerde kwekerij Kruiden Claus alles wat je moet weten over de teelt, verzorging, oogst en het beware...

Specificaties

Auteur
Lode Claus
Uitgever
Terra - Lannoo, Uitgeverij
Taal
Nederlands
Aantal pagina's
168
Ondertitel
Keukenkruiden kweken en verwerken in lekkere gerechten
Formaat
Hardcover
Publicatiedatum
9 september 2024
ISBN
9789401406154

Wij helpen je graag!

Kom je er niet direct uit? Wij helpen je graag met al jouw vragen.

Misschien vind je deze boeken ook leuk...

Leuk om te lezen naast "Kruiden in tuin & keuken"

Schmidt originals zeevis kookboek

Schmidt originals zeevis kookboek

€ 32,50