In het kort

Taal: Nederlands
Pagina's: 168
Publicatiedatum: 26 november 2025
Lengte: 22 cm
Breedte: 202 cm
Hoogte: 260 cm

Samenvatting

Ambachtelijke, hartverwarmende (botten)bouillons zijn helemaal terug van weggeweest! Na de hype in de VS is ‘bone broth' nu ook in Europa populair als basis voor een gerecht of als supergezond tussendoortje. Boordevol proteïnes, collageen en mineralen, laag in calorieën...: ontdek de talrijke gezondheidsvoordelen én de uitgebreide culinaire mogelijkheden van dit eeuwenoude krachtmiddel.

Met zijn succesvolle bedrijf Belfond/Brothway kent Frederiek Ballière als geen ander de kracht en gezondheidsvoordelen.
In Bouillonista neemt hij je mee in de wereld van bouillon en vind je basisrecepten voor verschillende fonds en bouillons, maar ook overheerlijke toepassingen als ramen, risotto en stoofpotjes.

In het kort

Ambachtelijke, hartverwarmende (botten)bouillons zijn helemaal terug van weggeweest! Na de hype in de VS is ‘bone broth' nu ook in Europa populair als basis voor een gerecht of als supergezond tussend...

Specificaties

Auteur
Frederiek Ballière
Uitgever
Terra - Lannoo, Uitgeverij
Taal
Nederlands
Aantal pagina's
168
Ondertitel
De gezonde kracht van bouillon in 60 gerechten
Formaat
Paperback
Publicatiedatum
26 november 2025
ISBN
9789059960381
Lengte
22 cm
Breedte
202 cm
Hoogte
260 cm

Wij helpen je graag!

Kom je er niet direct uit? Wij helpen je graag met al jouw vragen.

Misschien vind je deze boeken ook leuk...

Leuk om te lezen naast "Bouillonista"