In het kort
Samenvatting
Ambachtelijke, hartverwarmende (botten)bouillons zijn helemaal terug van weggeweest! Na de hype in de VS is ‘bone broth' nu ook in Europa populair als basis voor een gerecht of als supergezond tussendoortje. Boordevol proteïnes, collageen en mineralen, laag in calorieën...: ontdek de talrijke gezondheidsvoordelen én de uitgebreide culinaire mogelijkheden van dit eeuwenoude krachtmiddel.
Met zijn succesvolle bedrijf Belfond/Brothway kent Frederiek Ballière als geen ander de kracht en gezondheidsvoordelen.
In Bouillonista neemt hij je mee in de wereld van bouillon en vind je basisrecepten voor verschillende fonds en bouillons, maar ook overheerlijke toepassingen als ramen, risotto en stoofpotjes.
In het kort
Ambachtelijke, hartverwarmende (botten)bouillons zijn helemaal terug van weggeweest! Na de hype in de VS is ‘bone broth' nu ook in Europa populair als basis voor een gerecht of als supergezond tussend...
Specificaties
Wij helpen je graag!
Kom je er niet direct uit? Wij helpen je graag met al jouw vragen.
Misschien vind je deze boeken ook leuk...
Leuk om te lezen naast "Bouillonista"