In het kort

Auteur: Lode Claus
Taal: Nederlands
Pagina's: 168
Publicatiedatum: 27 september 2022

Samenvatting

Kruiden Claus is een gevestigde waarde in de kruidenwereld. Van heinde en verre komen chefkoks hun kruiden halen op de kwekerij.
Christian en Lode Claus, 3de en 4de generatie kruidenkwekers, vertellen je in dit boek alles over de teelt, de verzorging, het oogsten en het bewaren van 36 bekende en minder bekende keukenkruiden. Ze delen tips & tricks om deze smaakmakers te combineren met andere ingrediënten in een verfijnde, maar toegankelijke keuken.

Chefkok Michiel Van Colenberghe verwerkt de kruiden in een 40-tal overheerlijke gerechten.

In het kort

Kruiden Claus is een gevestigde waarde in de kruidenwereld. Van heinde en verre komen chefkoks hun kruiden halen op de kwekerij. Christian en Lode Claus, 3de en 4de generatie kruidenkwekers, vertellen...

Specificaties

Auteur
Lode Claus
Uitgever
Terra - Lannoo, Uitgeverij
Taal
Nederlands
Aantal pagina's
168
Ondertitel
Alles over keukenkruiden en hoe ze te verwerken in heerlijke gerechten
Formaat
Hardcover
Publicatiedatum
27 september 2022
ISBN
9789401483193

Wij helpen je graag!

Kom je er niet direct uit? Wij helpen je graag met al jouw vragen.

Misschien vind je deze boeken ook leuk...

Leuk om te lezen naast "Kruiden kweken koken"