In het kort

Auteur: Fatima Abakka
Taal: Nederlands
Pagina's: 192
Publicatiedatum: 7 mei 2025

Samenvatting

Nadat haar dochter Aya de diagnose coeliakie (glutenintolerantie) kreeg, is Fatima Abakka zich gaan verdiepen in glutenvrije bakrecepten. Ze heeft het glutenvrije bakken helemaal in de vingers en is zeer actief op social media onder de naam @AyaGlutenvrij. Haar vele volgers zijn razend enthousiast over Fatima’s heerlijke recepten. Auteursfoto Marjolijn de Graaf

In het kort

Nadat haar dochter Aya de diagnose coeliakie (glutenintolerantie) kreeg, is Fatima Abakka zich gaan verdiepen in glutenvrije bakrecepten. Ze heeft het glutenvrije bakken helemaal in de vingers en is z...

Specificaties

Auteur
Fatima Abakka
Uitgever
Uitgeverij Unieboek | Het Spectrum
Taal
Nederlands
Aantal pagina's
192
Ondertitel
Bakken op basis van pure meelsoorten
Formaat
Hardcover
Publicatiedatum
7 mei 2025
ISBN
9789000396092

Wij helpen je graag!

Kom je er niet direct uit? Wij helpen je graag met al jouw vragen.

Misschien vind je deze boeken ook leuk...

Leuk om te lezen naast "Glutenvrij brood"