In het kort

Auteur: Adrien Billiet
Taal: Nederlands
Pagina's: 128
Publicatiedatum: 7 oktober 2022

Samenvatting

Adrien Billiet laat je al de geheimen van jouw perfecte pizza ontdekken: de juiste bloem, de perfecte temperatuur en de winnende combinaties van toppings. Een reeks authentieke technieken, handige tips en recepten uit Italië en daarbuiten helpen je op weg om de pizza te maken waar jij helemaal gek van bent. Daarbij houden we aan een belangrijke Italiaanse les: meno è meglio. Hoe verleidelijk het ook is om alles wat je lekker vindt te combineren, het is vaak beter minimalistisch te werk te gaan, zodat de pure smaken van de ingrediënten bovendrijven in plaats van te verdrinken.

In het kort

Adrien Billiet laat je al de geheimen van jouw perfecte pizza ontdekken: de juiste bloem, de perfecte temperatuur en de winnende combinaties van toppings. Een reeks authentieke technieken, handige tip...

Specificaties

Auteur
Adrien Billiet
Uitgever
Exhibitions International
Taal
Nederlands
Aantal pagina's
128
Formaat
Hardcover
Publicatiedatum
7 oktober 2022
ISBN
9789058567000

Wij helpen je graag!

Kom je er niet direct uit? Wij helpen je graag met al jouw vragen.

Misschien vind je deze boeken ook leuk...

Leuk om te lezen naast "Puur Pizza"

Studentenhap

Studentenhap

€ 9,99
Een bijzondere manier van cuisson geven, maar niet zonder risico

Een bijzondere manier van cuisson geven,...

R. Kranenborg
€ 24,95