In het kort
Samenvatting
Nadat haar dochter Aya de diagnose coeliakie kreeg, is Fatima Abakka zich gaan verdiepen in glutenvrije bakrecepten. Ze heeft het glutenvrije bakken helemaal in de vingers en is zeer actief op social media. Haar vele volgers zijn razend enthousiast over Fatima’s heerlijke broden, broodjes, pizza’s, hartige hapjes en zoete lekkernijen. In de afgelopen jaren ontwikkelde ze een groot aantal glutenvrije recepten uit de mediterrane en oosterse keuken. Zo heeft het glutenvrij bakken voor velen een stuk gemakkelijker gemaakt.
In het kort
Nadat haar dochter Aya de diagnose coeliakie kreeg, is Fatima Abakka zich gaan verdiepen in glutenvrije bakrecepten. Ze heeft het glutenvrije bakken helemaal in de vingers en is zeer actief op so...
Specificaties
Wij helpen je graag!
Kom je er niet direct uit? Wij helpen je graag met al jouw vragen.
Misschien vind je deze boeken ook leuk...
Leuk om te lezen naast "Glutenvrij bakken kan iedereen"