Laden...
In het kort
Samenvatting
Sami Tamimi staat al sinds het allereerste begin aan het roer van de Ottolenghi-keukens. Zijn kookstijl is even onnavolgbaar als levendig en gedurfd, maar toch eenvoudig en eerlijk. Hij schreef samen met Yotam Ottolenghi de
boeken Jeruzalem en Ottolenghi - Het kookboek.
Tara Wigley werkt sinds 2011 samen met Yotam Ottolenghi. Ze begon met het ontwikkelen, testen en schrijven van recepten voor zijn columns in het magazine van The Guardian en The New York Times. Ze werkte mee aan de bestsellers Plenty More, Nopi, Sweet en Simpel.
Auteursfoto © Jenny Zarins
boeken Jeruzalem en Ottolenghi - Het kookboek.
Tara Wigley werkt sinds 2011 samen met Yotam Ottolenghi. Ze begon met het ontwikkelen, testen en schrijven van recepten voor zijn columns in het magazine van The Guardian en The New York Times. Ze werkte mee aan de bestsellers Plenty More, Nopi, Sweet en Simpel.
Auteursfoto © Jenny Zarins
In het kort
Sami Tamimi staat al sinds het allereerste begin aan het roer van de Ottolenghi-keukens. Zijn kookstijl is even onnavolgbaar als levendig en gedurfd, maar toch eenvoudig en eerlijk. Hij schreef samen...
Specificaties
Auteur
Sami Tamimi
Uitgever
Park Uitgevers
Taal
Nederlands
Aantal pagina's
352
Ondertitel
Het kookboek
Formaat
Hardcover
Publicatiedatum
26 maart 2020
ISBN
9789059569928
Wij helpen je graag!
Kom je er niet direct uit? Wij helpen je graag met al jouw vragen.
Misschien vind je deze boeken ook leuk...
Leuk om te lezen naast "Falastin"