Laden...
In het kort
Samenvatting
Roerbakken is van oudsher de manier om te koken met één pan. Op deze manier creëert u in een handomdraai verse maaltijden die snel op tafel staan. Door de hoge temperatuur en de korte baktijd zijn deze gerechten uit China, Korea, Vietnam, Cambodja, Thailand, Maleisië, Singapore, Japan, Indonesië en van de Filipijnen gegarandeerd een succes. Bij deze snelle en simpele bakmethode is een belangrijke rol weggelegd voor gember, citroengras, chilipeper, koriander, tamarinde, kokos en limoen.
Met heerlijke recepten die recht doen aan de authentieke smaken van de Aziatische keuken en een afspiegeling zijn van de vele invloeden in de culinaire geschiedenis van de regio.
De diverse recepten bieden voor elk wat wils, waaronder maaltijden voor kleine eters en fusiongerechten waarmee u indruk maakt.
Met heerlijke recepten die recht doen aan de authentieke smaken van de Aziatische keuken en een afspiegeling zijn van de vele invloeden in de culinaire geschiedenis van de regio.
De diverse recepten bieden voor elk wat wils, waaronder maaltijden voor kleine eters en fusiongerechten waarmee u indruk maakt.
In het kort
Roerbakken is van oudsher de manier om te koken met één pan. Op deze manier creëert u in een handomdraai verse maaltijden die snel op tafel staan. Door de hoge temperatuur en de korte baktijd zijn dez...
Specificaties
Auteur
Michelle Keogh
Uitgever
Veltman Uitgevers B.V.
Taal
Nederlands
Aantal pagina's
288
Ondertitel
heerlijke recepten om lekker te koken in één pan
Formaat
Hardcover
Publicatiedatum
25 januari 2017
ISBN
9789048314133
Wij helpen je graag!
Kom je er niet direct uit? Wij helpen je graag met al jouw vragen.
Misschien vind je deze boeken ook leuk...
Leuk om te lezen naast "500 roerbakgerechten"