In het kort

Auteur: Rudolf Pierik
Taal: Nederlands
Pagina's: 88
Publicatiedatum: 29 november 2013

Samenvatting

Prof.Dr.I. R.L.M. Pierik is emeritus hoogleraar van Wageningen Universiteit en Research Centrum. Hij was werkzaam bij de Vakgroep Tuinbouw Plantenteelt met als vakspecialisatie plantaardige reageerbuisbaby's.

Van zijn hand verschenen vanaf 1996 de volgende wijnboeken: Port, Wijnwijsheden (in drie delen), Rode Bordeaux, Is wijn gezond (de rol van alcohol), Spaanse Wijnen, Verzamelde Wijnwijsheden, Portugese Wijnen, Duitse Wijnen en Zuid-Franse Wijnen. Drie van deze boeken ontvingen de Gourmand International Cookbook Award in 1999, 2002 en 2003.
Zijn meest recente boeken zijn: Wijn, Alcohol en Gezondheid, Wijn in Spreekwoorden, Gezegden en in de Bijbel.
En dan nu dit boek over proeven, de geur, smaak en fouten in wijn.

In het kort

Prof.Dr.I. R.L.M. Pierik is emeritus hoogleraar van Wageningen Universiteit en Research Centrum. Hij was werkzaam bij de Vakgroep Tuinbouw Plantenteelt met als vakspecialisatie plantaardige reageerbui...

Specificaties

Auteur
Rudolf Pierik
Uitgever
U2pi BV
Taal
Nederlands
Aantal pagina's
88
Formaat
Paperback
Publicatiedatum
29 november 2013
ISBN
9789087594046

Wij helpen je graag!

Kom je er niet direct uit? Wij helpen je graag met al jouw vragen.

Misschien vind je deze boeken ook leuk...

Leuk om te lezen naast "Wijn proeven, geur, smaak en fouten"

Wijnen uit de Bordeaux en de Bourgogne

Wijnen uit de Bordeaux en de Bourgogne

Rudolf Pierik
€ 15,00