In het kort

Auteur: Rudolf Pierik
Taal: Nederlands
Pagina's: 84
Publicatiedatum: 15 februari 2018

Samenvatting

Prof.Dr.Ir. R.L.M. Pierik, emeritus hoogleraar van Wageningen Universiteit en Research Centrum, wordt ook wel de wijnprofessor genoemd. Hij was verbonden aan de Vakgroep Tuinbouwplantenteelt met als vakspecialisatie Plantaardige Cel-, Weefsel en Orgaankweek (het klonen van planten). Van zijn hand verschenen vanaf 1996 talrijke wijnboeken: Port, Wijnwijsheden, Rode Bordeaux, Is wijn gezond (de rol van alcohol), Spaanse Wijnen, Duitse Wijnen en Zuid-Franse Wijnen. In de periode 1999, 2002 en 2003 ontving hij driemaal de Gourmand International Cookbook Award. Zijn meest recente wijnboeken zijn: Wijngedichten, Wijntechnologie en Biochemie, en Wijnhistorie. Bij de uitgever van dit boek verschenen eerder: Wijn, Alcohol en Gezondheid, Wijn in Spreekwoorden, Gezegden en in de Bijbel en Wijnen van Chili en Argentinië, Wijnen van Zuid-Afrika, Wijnen van Australië en Nieuw Zeeland en Madera, port en sherry.

In het kort

Prof.Dr.Ir. R.L.M. Pierik, emeritus hoogleraar van Wageningen Universiteit en Research Centrum, wordt ook wel de wijnprofessor genoemd. Hij was verbonden aan de Vakgroep Tuinbouwplantenteelt met als v...

Specificaties

Auteur
Rudolf Pierik
Uitgever
U2pi BV
Taal
Nederlands
Aantal pagina's
84
Formaat
Paperback
Publicatiedatum
15 februari 2018
ISBN
9789087597450

Wij helpen je graag!

Kom je er niet direct uit? Wij helpen je graag met al jouw vragen.

Misschien vind je deze boeken ook leuk...

Leuk om te lezen naast "Dessertwijnen"

Wijnen uit de Bordeaux en de Bourgogne

Wijnen uit de Bordeaux en de Bourgogne

Rudolf Pierik
€ 15,00
Wijn in spreekwoorden, gezegden en in de Bijbel

Wijn in spreekwoorden, gezegden en in de...

Rudolf Pierik
€ 15,00