In het kort

Taal: Nederlands
Pagina's: 256
Publicatiedatum: 4 oktober 2021

Samenvatting

De Vegetarische Slager, in 2010 opgericht door Jaap Korteweg, heeft als missie de grootste slager ter wereld te worden, maar wél met vegetarisch en plantaardig vleesch. De ambachtelijke slager van toen, met het vleesch van nu. José van Mil is samen met Fleur van Mil partner in Pepper & Salt, waarvoor ze recepten ontwikkelen, foodstyling verzorgen en concepten bedenken en produceren. José werd opgeleid aan de Cordon Blue Cookery School en werkte jarenlang als culinair (hoofd)redacteur en columnist, onder meer bij Libelle en Nouveau. Ook werkte ze mee aan diverse kookboeken. José van Mil is samen met Fleur van Mil partner in Pepper & Salt, waarvoor ze recepten ontwikkelen, foodstyling verzorgen en concepten bedenken en produceren.

In het kort

De Vegetarische Slager, in 2010 opgericht door Jaap Korteweg, heeft als missie de grootste slager ter wereld te worden, maar wél met vegetarisch en plantaardig vleesch. De ambachtelijke slager van toe...

Specificaties

Auteur
De Vegetarische Slager
Uitgever
Singel Uitgeverijen
Taal
Nederlands
Aantal pagina's
256
Ondertitel
100x een plantaardige ode aan vleesklassiekers
Formaat
Hardcover
Publicatiedatum
4 oktober 2021
ISBN
9789038810874

Wij helpen je graag!

Kom je er niet direct uit? Wij helpen je graag met al jouw vragen.

Misschien vind je deze boeken ook leuk...

Leuk om te lezen naast "Vleesch"

Brabantse pot

Brabantse pot

€ 8,50