In het kort

Taal: Nederlands
Publicatiedatum: 1 januari 2027

Samenvatting

Culinair avonturier Tom Vandenberghe en foodfotograaf Luk Thys trekken naar Azië, New York en Londen voor zeven kook- en reisverhalen. Met hun oog voor authenticiteit en neus voor smaakvolle gerechten struinen ze door zeven bruisende steden op zoek naar culinaire ontdekkingen.

Laat je onderdompelen in de inspirerende cultuur en gastronomie van Tokio, Bangkok, New York, Hanoi, Singapore, Londen en Beijing.

In het kort

Culinair avonturier Tom Vandenberghe en foodfotograaf Luk Thys trekken naar Azië, New York en Londen voor zeven kook- en reisverhalen. Met hun oog voor authenticiteit en neus voor smaakvolle gerechten...

Specificaties

Auteur
Tom Vandenberghe
Uitgever
Terra - Lannoo, Uitgeverij
Taal
Nederlands
Ondertitel
Koken en reizen in 7 wereldsteden
Formaat
Paperback
Publicatiedatum
1 januari 2027
ISBN
9789401469463

Wij helpen je graag!

Kom je er niet direct uit? Wij helpen je graag met al jouw vragen.

Misschien vind je deze boeken ook leuk...

Leuk om te lezen naast "World Street Food"