Laden...
In het kort
Samenvatting
Waarom is het ene brood zo saai terwijl het andere barst van de smaak?
In deze zoektocht naar de smaak en wetenschap van brood maakt Wouter zijn handen en keuken vuil en laat hij verschillende gepassioneerde experten aan het woord: van molenaars, bakkers en brouwers tot microbiologen en biochemici.
Al snel blijkt dat zuurdesem een centrale rol speelt, een eeuwenoude techniek die door het jachtige leven van de moderne mens onterecht naar de achtergrond verdrongen werd. Hoog tijd dus om zuurdesem te redden van de vergetelheid en te ontdoen van de mystiek.
Red Zuurdesem is een met liefde gebakken boek waarin traag gefermenteerde ideeën uit zowel de praktische als de theoretische wereld met succes worden gecombineerd tot één geurig geheel, rijkelijk belegd met tips en formules om zelf aan de slag te gaan.
In het kort
Waarom is het ene brood zo saai terwijl het andere barst van de smaak? In deze zoektocht naar de smaak en wetenschap van brood maakt Wouter zijn handen en keuken vuil en laat hij verschillende gepass...
Specificaties
Auteur
Wouter Groeneveld
Uitgever
Brave New Books
Taal
Nederlands
Aantal pagina's
369
Ondertitel
Een persoonlijke zoektocht naar de smaak en wetenschap van brood
Formaat
Paperback
Publicatiedatum
20 oktober 2020
ISBN
9789464052725
Wij helpen je graag!
Kom je er niet direct uit? Wij helpen je graag met al jouw vragen.
Misschien vind je deze boeken ook leuk...
Leuk om te lezen naast "Red Zuurdesem"