In het kort

Auteur: Ralph Dahlhaus
Taal: Nederlands
Pagina's: 192
Publicatiedatum: 8 september 2023

Samenvatting

Vraag jij je wel eens af hoe je die groente die je zo lekker vindt eens anders kunt bereiden? Hoe je een moderne twist geeft aan dat ene klassieke vis- of vleesgerecht? Wat je nou precies kunt met koolrabi? Of je dat restje pompoen niet voor iets kunt gebruiken? Laat je dan inspireren door de chef-kok van Het Scheepvaartmuseum in Amsterdam, Ralph Dahlhaus, en zijn team.

In Nieuwe oogst delen zij hun favoriete recepten en tips en tricks waarmee jij als (beginnende) thuiskok de heerlijkste gerechten op tafel kunt zetten volgens de principes van Dutch Cuisine: lekker, lokaal, duurzaam en gezond. Smul met de seizoenen en beperk voedselverspilling en -kilometers. Maar bovendien: zet de heerlijkste internationale gerechten met een Nederlandse draai op tafel zonder uren in de keuken te hoeven staan.

In het kort

Vraag jij je wel eens af hoe je die groente die je zo lekker vindt eens anders kunt bereiden? Hoe je een moderne twist geeft aan dat ene klassieke vis- of vleesgerecht? Wat je nou precies kunt met koo...

Specificaties

Auteur
Ralph Dahlhaus
Uitgever
Terra - Lannoo, Uitgeverij
Taal
Nederlands
Aantal pagina's
192
Ondertitel
De Nederlandse keuken van nu
Formaat
Paperback
Publicatiedatum
8 september 2023
ISBN
9789089899521

Wij helpen je graag!

Kom je er niet direct uit? Wij helpen je graag met al jouw vragen.

Misschien vind je deze boeken ook leuk...

Leuk om te lezen naast "Nieuwe oogst"

De weg van de smaak: het officiële Umamido kookboek

De weg van de smaak: het officiële Umami...

Guy Quirijnen
€ 25,00