Laden...
In het kort
Samenvatting
Patisserie staat vaak voor precisie en verfijning, een vak dat niet zomaar voor iedereen is weggelegd. Issa Niemeijer-Brown laat in Patisserie van de bakker zien dat er ook een andere patisserie is, waarbij eenvoud en smaak samengaan.
Met simpele handelingen maak je zelf een taartkorst die perfect krokant is, een brownie die net als chocolade wegsmelt in je mond, en citroencrème waarin alle smaak van citroen terugkomt. Recepten die je ook zonder vakopleiding goed aan kan. Eenvoud, maar uitzonderlijk lekker.
Opnieuw deelt Issa, zonder enige terughoudendheid, de zeer geliefde recepten van bakkerij Gebroeders Niemeijer. Hij legt op zijn bekende, heldere manier de recepten stap voor stap uit en neemt de lezer van het begin af aan mee in zijn bakkerij.
Afkomstig uit een familie met Franse en Italiaanse banden, groeide ISSA NIEMEIJER-BROWN op in een traditie van thuisbakken en waardering voor kwaliteit en eenvoud. Hij koos voor het bakkersvak nadat hij eerst cum laude afstudeerde als socioloog aan de UvA. Zijn boek Een boek over brood (inmiddels vierde druk) verscheen meteen op de nationale bestsellerlijsten en is door Trouw getipt als het beste kookboek van het jaar. Op tv en radio verscheen Issa als (kritische) expert op o.a. De Keuringsdienst van Waarde, 24Kitchen, Mangiare en Lunchroom en is vaste gast bij June tot Twaalf.
In het kort
Patisserie staat vaak voor precisie en verfijning, een vak dat niet zomaar voor iedereen is weggelegd. Issa Niemeijer-Brown laat in Patisserie van de bakker zien dat er ook een andere patisserie is, w...
Specificaties
Auteur
Issa Niemeijer-Brown
Uitgever
Uitgeverij Brandt
Taal
Nederlands
Formaat
Hardcover
Publicatiedatum
22 oktober 2021
ISBN
9789493095663
Wij helpen je graag!
Kom je er niet direct uit? Wij helpen je graag met al jouw vragen.
Misschien vind je deze boeken ook leuk...
Leuk om te lezen naast "Patisserie van de bakker"