In het kort

Auteur: Pastology
Taal: Nederlands
Pagina's: 176
Publicatiedatum: 29 oktober 2025

Samenvatting

'Bruna en Emanuele begrijpen dat pasta een kunst is. Hun Italiaanse flair, gevoel voor smaak en diepe kennis stralen door in elk van hun creaties.'
- Viki Geunes, chef-eigenaar van Zilte***

'Pastology is een en al vakmanschap en passie. Geen omwegen, enkel materia prima - van het deeg tot het bord. Als peetvader van de Italiaanse keuken in België kan ik Pastology's streven naar absolute topkwaliteit alleen maar toejuichen. Hun out of the box ideeën neem ik er maar al te graag bij.'
- Peppe Giacomazza, chef-eigenaar van La Botte*

'Ik ben trots op Pastology. Ongelofelijk trots. Zo f*cking trots.'
- Sergio Herman, chef-entrepreneur, bekend van Oud Sluis***, Le Pristine* en PrivéePrivée

'Het verhaal van Pastology bewijst dat moed en creativiteit tradities kunnen herschrijven. Bruna en Emanuele herinneren ons eraan dat eten meer kan zijn dan smaak - het is hartstocht, het is vrijheid en de uitlaatklep waarin je 100% jezelf kunt zijn.'
- Inge Waeles, gastvrouw en mede-eigenaar van Boury***

In het kort

'Bruna en Emanuele begrijpen dat pasta een kunst is. Hun Italiaanse flair, gevoel voor smaak en diepe kennis stralen door in elk van hun creaties.' - Viki Geunes, chef-eigenaar van Zilte*** 'Pastology...

Specificaties

Auteur
Pastology
Uitgever
Terra - Lannoo, Uitgeverij
Taal
Nederlands
Aantal pagina's
176
Ondertitel
Italiaanse pastatechnieken, pastarecepten en de pasta way of life
Formaat
Paperback
Publicatiedatum
29 oktober 2025
ISBN
9789059960275

Wij helpen je graag!

Kom je er niet direct uit? Wij helpen je graag met al jouw vragen.

Misschien vind je deze boeken ook leuk...

Leuk om te lezen naast "Al dente as f*ck"

Pizza's, burgers & nacho's - Love food

Pizza's, burgers & nacho's - Love food

€ 9,99
Het geheim van Bond en Smolders

Het geheim van Bond en Smolders

Tom Staal
€ 25,00
Wereldbiergids

Wereldbiergids

€ 14,99