Laden...
In het kort
Samenvatting
In deze patisseriebijbel vind je alles: de klassieke patisserie met alle mogelijke deegsoorten, gebak, koekjes, petitfours, confiserie, crèmes, chocolade…
Stap voor stap leer je de basistechnieken en de basisbereidingen, van het maken van het deeg en de vulling tot de afwerking en de presentatie.
Op ieder basisrecept wordt gevarieerd en verder gebouwd. Je begint met een gewone cake, een crumble, een clafoutis, soezendeeg, zanddeeg… en zodra je dat onder de knie hebt, klim je een niveau hoger, tot het niveau van de chef.
Het resultaat: eetbare kunstwerkjes, zonde om ze op te eten, maar onweerstaanbaar lekker.
Meer dan 500 recepten met tongstrelende foto’s: amandel-mokkataart, Linzertaart met frambozen, citroencake, vanillesoesjes, madeleines met honing, palmiers, cookies met rozijnen…
In het kort
In deze patisseriebijbel vind je alles: de klassieke patisserie met alle mogelijke deegsoorten, gebak, koekjes, petitfours, confiserie, crèmes, chocolade… Stap voor stap leer je de basistechnieken en...
Specificaties
Auteur
Eddie Benghanem
Uitgever
Standaard Uitgeverij - Algemeen
Taal
Nederlands
Aantal pagina's
580
Formaat
Hardcover
Publicatiedatum
20 november 2017
ISBN
9789022334461
Wij helpen je graag!
Kom je er niet direct uit? Wij helpen je graag met al jouw vragen.
Misschien vind je deze boeken ook leuk...
Leuk om te lezen naast "Patisserie en ander fijn gebak"