In het kort

Taal: Nederlands
Pagina's: 208
Publicatiedatum: 8 september 2022

Samenvatting

Meneer Wateetons is foodwriter en schreef meer dan acht boeken, die vaak worden omschreven als zeer compleet, diepgravend en hilarisch. Als zelfstandig werkend kok én gepromoveerde wetenschapper is hij onderzoekend en sceptisch van aard en hij schept er genoegen in culinaire mythes met de grond gelijk te maken. Zijn boeken en andere stukken kenmerken zich door een gedegen wetenschappelijke onderbouwing, een humoristische schrijfstijl en een onverwoestbare can-do-attitude.

In het kort

Meneer Wateetons is foodwriter en schreef meer dan acht boeken, die vaak worden omschreven als zeer compleet, diepgravend en hilarisch. Als zelfstandig werkend kok én gepromoveerde wetenschapper is hi...

Specificaties

Auteur
Meneer Wateetons
Uitgever
Park Uitgevers
Taal
Nederlands
Aantal pagina's
208
Ondertitel
Waarom frituren de beste kooktechniek op aarde is
Formaat
Hardcover
Publicatiedatum
8 september 2022
ISBN
9789464041729

Wij helpen je graag!

Kom je er niet direct uit? Wij helpen je graag met al jouw vragen.

Misschien vind je deze boeken ook leuk...

Leuk om te lezen naast "Over frituren"

Foodies

Foodies

€ 21,99