In het kort

Auteur: Ghillie BASAN
Taal: Nederlands
Pagina's: 160
Publicatiedatum: 15 maart 2024

Samenvatting

Ga in deze prachtige gebonden uitgave mee op culinaire reis doorheen de Levant, de streek ten oosten van de Middellandse Zee. Landen zoals Libanon, Palestina, Israël en Cyprus delen tradities van zowel de Midden-Oosterse als de mediterrane keuken, wat resulteert in verrassende smaakcombinaties en heerlijke gerechten. Laat je in dit boek meenemen naar Levantijnse bazaars en openluchtmarkten, waar je klassiekers zoals falafel en baklava kan ontdekken, maar ook minder bekende gerechten zoals 'manti', heerlijk gebakken gevulde dumplings, en 'musakhan', een populair pitabroodje. Verken meer dan 60 authentieke recepten, van hartige mezze tot verleidelijke zoetigheden, en maak kennis met het rijke culinaire erfgoed van de Levant.

In het kort

Ga in deze prachtige gebonden uitgave mee op culinaire reis doorheen de Levant, de streek ten oosten van de Middellandse Zee. Landen zoals Libanon, Palestina, Israël en Cyprus delen tradities van zowe...

Specificaties

Auteur
Ghillie BASAN
Uitgever
Centrale Uitgeverij Deltas
Taal
Nederlands
Aantal pagina's
160
Formaat
Hardcover
Publicatiedatum
15 maart 2024
ISBN
9789044765250

Wij helpen je graag!

Kom je er niet direct uit? Wij helpen je graag met al jouw vragen.

Misschien vind je deze boeken ook leuk...

Leuk om te lezen naast "Levant van mezze tot baklava"