In het kort

Auteur: Petra Casparek
Taal: Nederlands
Pagina's: 128
Publicatiedatum: 25 oktober 2017
Lengte: 17 cm
Breedte: 180 cm
Hoogte: 219 cm

Samenvatting

Inmaken en fermenteren. Genieten van kleurrijke schatten uit de voorraad!
Experimenteer met inheemse groenten en fruit als die op hun lekkerst zijn! Ontdek nieuwe en vergeten smaakwerelden en geniet het hele jaar van zelfgemaakte producten! Ingelegde komkommer, gefermenteerde kool en kimchi, perziken met rozemarijn en gedroogde appelringen uit de eigen keuken zijn nergens mee te vergelijken en goed voor de gezondheid.

Alles om mee te beginnen...
... basiskennis over inleggen, inmaken, fermenteren en drogen, stap voor stap uitgelegd. Daarnaast nuttige tips en keukentrucs en een overzichtelijke seizoenkalender.

In het kort

Inmaken en fermenteren. Genieten van kleurrijke schatten uit de voorraad!Experimenteer met inheemse groenten en fruit als die op hun lekkerst zijn! Ontdek nieuwe en vergeten smaakwerelden en geniet he...

Specificaties

Auteur
Petra Casparek
Uitgever
Centrale Uitgeverij Deltas
Taal
Nederlands
Aantal pagina's
128
Formaat
Hardcover
Publicatiedatum
25 oktober 2017
ISBN
9789044749212
Lengte
17 cm
Breedte
180 cm
Hoogte
219 cm

Wij helpen je graag!

Kom je er niet direct uit? Wij helpen je graag met al jouw vragen.

Misschien vind je deze boeken ook leuk...

Leuk om te lezen naast "Inmaken & fermenteren"

Werkboek

Werkboek

€ 0,00
Ethiek in de klinische praktijk

Ethiek in de klinische praktijk

G. Hawley
€ 56,50
Cosmo handleiding leerjaar 3 - Thema 2 - Wij zorgen voor elkaar

Cosmo handleiding leerjaar 3 - Thema 2 -...

€ 25,00