In het kort

Auteur: Petra Casparek
Taal: Nederlands
Pagina's: 144
Publicatiedatum: 15 september 2022

Samenvatting

Zelfgemaakt lekkers voor uw voorraadkast of om cadeau te geven!

Traditioneel maakten onze grootmoeders en overgrootmoeders groenten en fruit tijdens het oogstseizoen in om er in de koude maanden nog van te kunnen genieten. Tegenwoordig heeft dat genieten van zelfgemaakte delicatessen aan belang gewonnen. Met inmaakrecepten kunt u immers een voorraad aanleggen van de heerlijkste vruchtenjam, -gelei, -marmelade en -moes. Of leg eens pruimen of perziken in siroop of alcohol in, of maak uw eigen likeur. Bij de groenten zijn er de traditionele zuurkool, ingelegde augurken, pickles en zuiderse antipasti. Met de juiste technieken kunt u ook fonds, sauzen en bereide gerechten voor langere tijd houdbaar maken, zodat u op dagen dat u niet veel tijd hebt snel een heerlijke maaltijd tevoorschijn tovert. Verder vindt u in dit boek recepten voor terrines van vlees en vis en voor huisbereide smaakmakers, zoals ketchup, mosterd, pesto, chutney, kruidenazijn en -olie. En natuurlijk leest u in dit boek ook alles over de belangrijkste inmaak- en bewaartechnieken, zoals inleggen, roken, drogen en fermenteren.

In het kort

Zelfgemaakt lekkers voor uw voorraadkast of om cadeau te geven! Traditioneel maakten onze grootmoeders en overgrootmoeders groenten en fruit tijdens het oogstseizoen in om er in de koude maanden nog...

Specificaties

Auteur
Petra Casparek
Uitgever
Centrale Uitgeverij Deltas
Taal
Nederlands
Aantal pagina's
144
Formaat
Paperback
Publicatiedatum
15 september 2022
ISBN
9789044763768

Wij helpen je graag!

Kom je er niet direct uit? Wij helpen je graag met al jouw vragen.

Misschien vind je deze boeken ook leuk...

Leuk om te lezen naast "Handboek inmaken & bewaren"

Traject Combipakket Gezondheidsbevordering en preventie niv 4 boek en totaallicentie 1 jaar

Traject Combipakket Gezondheidsbevorderi...

€ 45,30
Fietskaart Zeeland oost 1:66.666

Fietskaart Zeeland oost 1:66.666

ANWB
€ 12,99