Laden...
In het kort
Samenvatting
IJSKOUD DE BESTE RECEPTEN HET HELE JAAR DOOR
Watermeloen, pistache, vegan, hartig, feestelijk, snel:
in IJs & co 2.0 presenteert Aniek Keijsers ijsrecepten
helemaal anno nu. Met nieuwe smaken, duidelijke
uitleg over technieken en waar mogelijk presenteert
Aniek bij elk recept de vegan variant. Iedereen kan
zelf lekker ijs maken met of zonder ijsmachine.
Van soft-, sherbet- of sorbetijs tot waterijs, gelato,
ijscoupes, ijstaarten voor elke gelegenheid en meer.
Van klassiekers als het perfecte vanille- of chocoladeijs
tot en met verrassende smaakcombinaties als
mango met chili. Van snelle ijsjes, zo gemaakt, als
bananenijs tot en met spektakelstukken als ijstaart
met bastogne & kersen of op basis van tiramisu.
Uiteraard mogen ook ijskoffie, frozen yoghurt,
granita, milkshakes, ijs met hartige smaken als
komkommer of met tomaat & basilicum, sprinkles,
sauzen & crumbles en het zelf maken van hoorntjes
en wafels niet ontbreken. IJs het hele jaar door:
wanneer de mussen van het dak vallen of de ijspegels
op het raam staan: IJs & co 2.0 laat zien dat zelfgemaakt
ijs altijd een geweldige traktatie is.
In het kort
IJSKOUD DE BESTE RECEPTEN HET HELE JAAR DOOR Watermeloen, pistache, vegan, hartig, feestelijk, snel: in IJs & co 2.0 presenteert Aniek Keijsers ijsrecepten helemaal anno nu. Met nieuwe smaken, duidel...
Specificaties
Auteur
Aniek Keijsers
Uitgever
Good Cook B.V.
Taal
Nederlands
Aantal pagina's
208
Formaat
Hardcover
Publicatiedatum
3 mei 2024
ISBN
9789461433169
Wij helpen je graag!
Kom je er niet direct uit? Wij helpen je graag met al jouw vragen.
Misschien vind je deze boeken ook leuk...
Leuk om te lezen naast "IJs & co 2.0"