In het kort

Auteur: Aniek Keijsers
Taal: Nederlands
Pagina's: 208
Publicatiedatum: 3 mei 2024

Samenvatting

IJSKOUD DE BESTE RECEPTEN HET HELE JAAR DOOR Watermeloen, pistache, vegan, hartig, feestelijk, snel: in IJs & co 2.0 presenteert Aniek Keijsers ijsrecepten helemaal anno nu. Met nieuwe smaken, duidelijke uitleg over technieken en waar mogelijk presenteert Aniek bij elk recept de vegan variant. Iedereen kan zelf lekker ijs maken met of zonder ijsmachine. Van soft-, sherbet- of sorbetijs tot waterijs, gelato, ijscoupes, ijstaarten voor elke gelegenheid en meer. Van klassiekers als het perfecte vanille- of chocoladeijs tot en met verrassende smaakcombinaties als mango met chili. Van snelle ijsjes, zo gemaakt, als bananenijs tot en met spektakelstukken als ijstaart met bastogne & kersen of op basis van tiramisu. Uiteraard mogen ook ijskoffie, frozen yoghurt, granita, milkshakes, ijs met hartige smaken als komkommer of met tomaat & basilicum, sprinkles, sauzen & crumbles en het zelf maken van hoorntjes en wafels niet ontbreken. IJs het hele jaar door: wanneer de mussen van het dak vallen of de ijspegels op het raam staan: IJs & co 2.0 laat zien dat zelfgemaakt ijs altijd een geweldige traktatie is.

In het kort

IJSKOUD DE BESTE RECEPTEN HET HELE JAAR DOOR Watermeloen, pistache, vegan, hartig, feestelijk, snel: in IJs & co 2.0 presenteert Aniek Keijsers ijsrecepten helemaal anno nu. Met nieuwe smaken, duidel...

Specificaties

Auteur
Aniek Keijsers
Uitgever
Good Cook B.V.
Taal
Nederlands
Aantal pagina's
208
Formaat
Hardcover
Publicatiedatum
3 mei 2024
ISBN
9789461433169

Wij helpen je graag!

Kom je er niet direct uit? Wij helpen je graag met al jouw vragen.

Misschien vind je deze boeken ook leuk...

Leuk om te lezen naast "IJs & co 2.0"