In het kort

Auteur: Pierre Wind
Taal: Nederlands
Pagina's: 248
Publicatiedatum: 28 april 2020

Samenvatting

Met dit nieuwe kookboek van Pierre Wind is het handboek voor duurzaam koken een feit. Inclusief de door Wind eigen ‘Koken tot het kookpunt- methode. En dus voor het eerst een uitgebreide werkwijze, waarmee onze kookvaardigheden drastisch gaan veranderen. Goed voor het milieu en de portemonnee. Overkoken en aanbranden worden verbannen. En door het ontstane garingsproces wordt het product er ook nog smakelijker van. Maar ook zijn beproefde ‘Koken uit de kliko’ en het ‘receptengeraamte’, waarmee je duurzaam leert koken, zorgen voor gezond en milieubewust koken. Bijna te mooi om waar te zijn. In Pierre’s dromen werd dit al de Ecologische keuken van Wind genoemd. Nu is het realiteit. Op naar de Ecokeuken van ons allen. Wat kan koken toch mooi zijn.

In het kort

Met dit nieuwe kookboek van Pierre Wind is het handboek voor duurzaam koken een feit. Inclusief de door Wind eigen ‘Koken tot het kookpunt- methode. En dus voor het eerst een uitgebreide werkwijze, wa...

Specificaties

Auteur
Pierre Wind
Uitgever
Bertram + de Leeuw Uitgevers BV
Taal
Nederlands
Aantal pagina's
248
Ondertitel
Handboek voor duurzaam koken
Formaat
Paperback
Publicatiedatum
28 april 2020
ISBN
9789461562586

Wij helpen je graag!

Kom je er niet direct uit? Wij helpen je graag met al jouw vragen.

Misschien vind je deze boeken ook leuk...

Leuk om te lezen naast "De ecokeuken van Wind"

BBQ grill & smoke

BBQ grill & smoke

€ 16,99