In het kort

Auteur: Jeni Wright
Taal: Nederlands
Pagina's: 256
Publicatiedatum: 10 februari 2023

Samenvatting

De complete gids voor het kiezen, maken, koken en genieten van Italiaanse pasta In deze uitgebreide gids vindt u prachtige, duidelijke kleurenfoto’s van een groot aantal gedroogde en verse pastasoorten en –vormen, waaronder regionale en bijzondere soorten Aanwijzingen voor het koken en serveren van pasta, met handige tips voor maaltijden, het combineren van smaken en sauzen, en de juiste wijnkeuze 150 inspirerende recepten worden getoond: klassieke, zoals tagliatelle alla Bolognese en fettuccine all’Alfrede, en regionale specialiteiten, zoals ravioli alla Romagnola (kleine pastakussentjes gevuld met varkens en kalkoengehakt, opgediend met salie-botersaus), en originele, moderne gerechten, zoals pipe met ricotta, saffraan en spinazie en tagliatelle tricolore

In het kort

De complete gids voor het kiezen, maken, koken en genieten van Italiaanse pasta In deze uitgebreide gids vindt u prachtige, duidelijke kleurenfoto’s van een groot aantal gedroogde en verse pastasoort...

Specificaties

Auteur
Jeni Wright
Uitgever
Veltman Uitgevers B.V.
Taal
Nederlands
Aantal pagina's
256
Ondertitel
De complete gids voor het kiezen, maken, koken en genieten van Italiaanse pasta
Formaat
Paperback
Publicatiedatum
10 februari 2023
ISBN
9789048320738

Wij helpen je graag!

Kom je er niet direct uit? Wij helpen je graag met al jouw vragen.

Misschien vind je deze boeken ook leuk...

Leuk om te lezen naast "Het ultieme pastaboek"