Laden...
In het kort
Taal: Nederlands
Samenvatting
Een serie boeken dat verder gaat dan alleen recepten. Goede gevarieerde, snelle en zeer verrassende receptuur uiteraard. Maar vooral ook: waardevolle informatie over het kopen, bewaren en bereiden van goede verse producten. Bijzonder geschikt voor gezinnen die graag goede én gevarieerde gerechten op tafel willen zien.
Handige boeken vol gerechten, ideeën, praktische tips en achtergrondinformatie. Tezamen met de schitterende fotografie maakt het de serie onderscheidend op uitstraling én inhoud.
De slager
- waarop moet je letten als je vlees koopt, welk vlees gebruik je waarvoor, wat en hoe lang kun je het vlees bewaren en invriezen?
- Welk vlees gebruik je om te sudderen, te braden, te wokken en hoe lang moet dat dan?
- Hoe maak je de echte vleesbouillon, de echte hamburger, gehaktbal, de perfecte biefstuk?
- Pittige chorizotaartjes, Friseesalade met gerookte kip, Hachee, Lamsbout uit de oven, Thaise roerbakschotel, fondue en gourmetmaaltijden en -ideeën? en talloze andere inspirerende vleesgerechten. Uiteraard ook verschillende marinades en sauzen bij vlees.
Tot slot komen vijf uiteenlopende, kwalitatieve slagers aan het woord: van de biologische tot de Marokkaanse specialist. Welke vleessoorten en bijpassende gerechten zijn in hun winkel favoriet?
In het kort
Een serie boeken dat verder gaat dan alleen recepten. Goede gevarieerde, snelle en zeer verrassende receptuur uiteraard. Maar vooral ook: waardevolle informatie over het kopen, bewaren en bereiden van...
Specificaties
Uitgever
VBK Media
Taal
Nederlands
Ondertitel
van carpaccio tot draadjesvlees
Formaat
Paperback
ISBN
9789043910507
Wij helpen je graag!
Kom je er niet direct uit? Wij helpen je graag met al jouw vragen.
Misschien vind je deze boeken ook leuk...
Leuk om te lezen naast "De slager"