In het kort

Taal: Nederlands
Pagina's: 128
Publicatiedatum: 20 mei 2022

Samenvatting

Vroeger at iedereen lokaal en volgens de seizoenen. Elk seizoen had z’n eigen gerechten: kruudmoes in het voorjaar en stamppot in de winter. Ook bij de feest- en hoogtijdagen hoorden speciale lekkernijen: muisjes en krentewegge bij geboorte en kniepertjes bij oud- en nieuw. En om voldoende voorraad te hebben, werd het hele jaar door voedsel geconserveerd. In De Landskeuken staan al die oude eettradities met recepten en achtergronden in een hedendaags jasje. Om te bewaren, maar vooral ter inspiratie voor de keuken van nu.

In het kort

Vroeger at iedereen lokaal en volgens de seizoenen. Elk seizoen had z’n eigen gerechten: kruudmoes in het voorjaar en stamppot in de winter. Ook bij de feest- en hoogtijdagen hoorden speciale lekkerni...

Specificaties

Auteur
Karen Groeneveld
Uitgever
NBC - Het Zwarte Schaap
Taal
Nederlands
Aantal pagina's
128
Ondertitel
Streek-feest- en andere gerechten van Nederlandse bodem
Formaat
Hardcover
Publicatiedatum
20 mei 2022
ISBN
9789492821195

Wij helpen je graag!

Kom je er niet direct uit? Wij helpen je graag met al jouw vragen.

Misschien vind je deze boeken ook leuk...

Leuk om te lezen naast "De Landskeuken"