Laden...
In het kort
Samenvatting
Harold McGee is een internationaal gerenommeerd en toonaangevend auteur van culinaire boeken en artikelen (o.a. in Nature en The New York Times). Hij studeerde aan het California Institute of Technology en behaalde daarnaast een graad in Engelse letterkunde aan Yale University. Na daar een aantal jaren te hebben gewerkt als docent literatuur en schrijven, begon hij aan Over eten & koken, dat zich wereldwijd in lovende kritieken mocht verheugen. Het geheim van de kok was zijn tweede titel ij Nieuw Amsterdam. Hij won de prestigieuze Johannes van Dam Prijs 2014. Onlangs verscheen De geuren van de wereld.
In het kort
Harold McGee is een internationaal gerenommeerd en toonaangevend auteur van culinaire boeken en artikelen (o.a. in Nature en The New York Times). Hij studeerde aan het California Institute of Technolo...
Specificaties
Auteur
Harold McGee
Uitgever
Park Uitgevers
Taal
Nederlands
Aantal pagina's
624
Ondertitel
De ultieme gids voor alles wat we kunnen ruiken
Formaat
Hardcover
Publicatiedatum
25 maart 2021
ISBN
9789046824603
Wij helpen je graag!
Kom je er niet direct uit? Wij helpen je graag met al jouw vragen.
Misschien vind je deze boeken ook leuk...
Leuk om te lezen naast "De geuren van de wereld"