In het kort
Samenvatting
Meera Sodha woont, schrijft en kookt in Londen en maakt wekelijks voor The Guardian de column ‘The New Vegan’. Haar eerste kookboek Made in India, waarin ze de recepten van haar moeder en haar voorouders verzamelde, werd meteen een succes. Daarna volgden Puur India waarin zij recht doet aan de eeuwenoude vegetarische traditie van Gujarat, waar haar familie vandaan komt, en Azië, een fantastische verzameling vega(n) recepten uit heel Azië. Voor Bij Meera aan tafel verzamelde ze de gerechten die ze graag maakt voor haar man en dochters, uit allerlei verschillende keukens.
In het kort
Meera Sodha woont, schrijft en kookt in Londen en maakt wekelijks voor The Guardian de column ‘The New Vegan’. Haar eerste kookboek Made in India, waarin ze de recepten van haar moeder en haar vooroud...
Specificaties
Wij helpen je graag!
Kom je er niet direct uit? Wij helpen je graag met al jouw vragen.
Misschien vind je deze boeken ook leuk...
Leuk om te lezen naast "Bij Meera aan tafel"