Laden...
In het kort
Samenvatting
Pizza, een van de populairste gerechten op de barbecue. Chef-kok Zowie Tak neemt je in ‘Het Ultieme Pizzaboek’ mee in de wereld van Italiaanse klassiekers en moderne varianten. Met de juiste kennis en techniek, en aan de hand van 60 toegankelijke recepten, serveer jij voortaan de perfecte pizza.
Met ‘Het Ultieme Pizzaboek’ ga jij als barbecuefanaat de uitdaging aan om pizza’s met krokante bodem te bakken. Of dat nu de klassieke Margherita is, of een Turkse lahmacun met shoarma en tzatziki. Auteur Zowie Tak, een professionele chef-kok met meer dan 15 jaar barbecue-ervaring, is een echte expert. In dit boek gaat hij dieper in op de gouden elementen: deeg, saus en kaas. Hiervoor vertelt hij uitgebreid over het kneden, opbollen en positioneren van het deeg. Ook legt hij de verschillen tussen pizzaovens en barbecues uit, noemt hij onmisbaar gereedschap en geeft hij tips voor garnituren.
De 60 gevarieerde recepten in dit boek hebben betrekking op verschillende deegbodems, pizza’s én pizzavarianten. Stel je in op een culinaire reis over de wereld. Van Italiaanse quattro formaggi en Amerikaanse barbecue chicken tot Duitse flammkuchen en Vietnamese pizza met een bodem van rijstpapier. Ook ontbreken de zoete pizza’s als dessert en pizzasnacks niet. Leer gaandeweg je skills uitbreiden en laat je inspireren door de heerlijke recepten en prachtige foto’s. Voortaan serveer je de lekkerste, krokante pizza’s, pinsa’s en calzones!
In het kort
Pizza, een van de populairste gerechten op de barbecue. Chef-kok Zowie Tak neemt je in ‘Het Ultieme Pizzaboek’ mee in de wereld van Italiaanse klassiekers en moderne varianten. Met de juiste kennis en...
Specificaties
Auteur
Zowie Tak
Uitgever
Fun Cooking Online BV
Taal
Nederlands
Aantal pagina's
224
Ondertitel
De lekkerste pizza's en snacks van de BBQ
Formaat
Hardcover
Publicatiedatum
14 november 2023
ISBN
9789083139845
Wij helpen je graag!
Kom je er niet direct uit? Wij helpen je graag met al jouw vragen.
Misschien vind je deze boeken ook leuk...
Leuk om te lezen naast "Het ultieme Pizzaboek"