In het kort

Auteur: Bart Desmidt
Taal: Nederlands
Pagina's: 176
Publicatiedatum: 13 november 2024

Samenvatting

In zijn restaurant Bartholomeus in Knokke-Heist werkt Bart dagelijks met de allerbeste ingrediënten en serveert hij gerechten die een ode zijn aan verfijning zonder overbodige decoratie. In dit boek deelt chef Bart Desmidt zijn liefde voor pure productkeuken, waarin eenvoud en kwaliteit centraal staan. Het bevat meer dan 60 recepten, variërend van hapjes en voorgerechten tot hoofdgerechten en desserts waarmee je indrukwekkende gerechten op tafel kan zetten die helemaal niet zo moeilijk te maken zijn als dat ze eruit zien. Met inspiratie uit de nabijgelegen zee en lokale producten blijft Bart trouw aan zijn visie: koken met passie maar zonder poespas. Bart Desmidt laat in dit boek zien hoe eenvoud en vakmanschap samenkomen in gerechten die een ware belevenis zijn. Ontdek zelf de kracht van simpel maar goed!

In het kort

In zijn restaurant Bartholomeus in Knokke-Heist werkt Bart dagelijks met de allerbeste ingrediënten en serveert hij gerechten die een ode zijn aan verfijning zonder overbodige decoratie. In dit boek d...

Specificaties

Auteur
Bart Desmidt
Uitgever
Studio 100 NV
Taal
Nederlands
Aantal pagina's
176
Ondertitel
Simpel maar goed
Formaat
Hardcover
Publicatiedatum
13 november 2024
ISBN
9789462777262

Wij helpen je graag!

Kom je er niet direct uit? Wij helpen je graag met al jouw vragen.

Misschien vind je deze boeken ook leuk...

Leuk om te lezen naast "Bart Desmidt"

Myllymaki Vlees/Wild/Gevogelte

Myllymaki Vlees/Wild/Gevogelte

€ 14,99