In het kort

Taal: Nederlands
Pagina's: 219
Publicatiedatum: 14 november 2018

Samenvatting

Vlees, wild en gevogelte bevat een selectie recepten van de Zweedse meesterkok Tommy Myllymäki. De ongeveer 100 recepten zijn zowel geschikt voor de dagelijkse maaltijd als voor een feestmaal, zoals karbonade met pruimen en radicchio, kalfstong, biff, Lindström,verschillende soorten tartaar, wild en gevogelte.

In het kort

Vlees, wild en gevogelte bevat een selectie recepten van de Zweedse meesterkok Tommy Myllymäki. De ongeveer 100 recepten zijn zowel geschikt voor de dagelijkse maaltijd als voor een feestmaal, zoals k...

Specificaties

Uitgever
Rebo Productions
Taal
Nederlands
Aantal pagina's
219
Formaat
Hardcover
Publicatiedatum
14 november 2018
ISBN
9789036636728

Wij helpen je graag!

Kom je er niet direct uit? Wij helpen je graag met al jouw vragen.

Misschien vind je deze boeken ook leuk...

Leuk om te lezen naast "Myllymaki Vlees/Wild/Gevogelte"