Laden...
In het kort
Samenvatting
Julius Jaspers (1962) opende na zijn eindexamen een restaurant in Frankrijk, was traiteur en cateraar in Amsterdam, gaf leiding aan het familiebedrijf Studio Bazar, en presenteerde RTL's Topchef. Hij stond aan de basis van de restaurants Julius Bar & Grill en Happyhappyjoyjoy. Nu schrijft hij kookboeken, waaronder barbecuekookboeken.
In het kort
Julius Jaspers (1962) opende na zijn eindexamen een restaurant in Frankrijk, was traiteur en cateraar in Amsterdam, gaf leiding aan het familiebedrijf Studio Bazar, en presenteerde RTL's Topchef. Hij...
Specificaties
Auteur
Julius Jaspers
Uitgever
Overamstel Uitgevers
Taal
Nederlands
Aantal pagina's
432
Ondertitel
van hachee tot hazenpeper en van lapskaus tot ossobuco
Formaat
Hardcover
Publicatiedatum
31 oktober 2019
ISBN
9789048847068
Wij helpen je graag!
Kom je er niet direct uit? Wij helpen je graag met al jouw vragen.
Misschien vind je deze boeken ook leuk...
Leuk om te lezen naast "Stoofbijbel"