Laden...
In het kort
Samenvatting
Samin Nosrat (1979) is chef-kok, leraar en auteur van de James Beard Award-winnende en #1 New York Times-bestseller Zout, vet, zuur, hitte. Ze is ook de co-host van de podcast Home Cooking, voormalig eetcolumnist van The New York Times Magazine, en host van de originele Netflix-documentaireserie gebaseerd op haar boek. Samin woont, kookt en tuiniert in Oakland, Californië, met haar geliefde pup, Fava Bean.
In het kort
Samin Nosrat (1979) is chef-kok, leraar en auteur van de James Beard Award-winnende en #1 New York Times-bestseller Zout, vet, zuur, hitte. Ze is ook de co-host van de podcast Home Cooking, voormalig...
Specificaties
Auteur
Samin Nosrat
Uitgever
Uitgeverij Unieboek | Het Spectrum
Taal
Nederlands
Aantal pagina's
486
Ondertitel
De vier elementen van goed koken
Formaat
Hardcover
Publicatiedatum
12 april 2018
ISBN
9789000360017
Wij helpen je graag!
Kom je er niet direct uit? Wij helpen je graag met al jouw vragen.
Misschien vind je deze boeken ook leuk...
Leuk om te lezen naast "Zout, vet, zuur, hitte"