In het kort

Taal: Nederlands
Pagina's: 240
Publicatiedatum: 2 november 2021

Samenvatting

ANNETTE VAN RUITENBURG is specialist in waddengastronomie. 'Zoals een schilder de kleuren bij elkaar zoekt, zo heb ik dat met smaken.' Maakte samen met Ruth de Ruwe, vormgever en fotograaf diverse boeken over natuur, cultuur en culinaire onderwerpen waaronder het prijswinnende boek 'Liever Lokaal'.

ELLEN VAN STRAATEN is een professionele groenteteler, voor zowel de biologische landbouw als zilte teelt, zij bezit een mooie moestuin achter de waddendijk.

SABIEN BOSMAN woont op Texel vanaf 2018 als ervaren cateraar en wildplukker organiseert zij wad excursies, is altijd op zoek naar bijzondere smaakcombinaties van Texelse en zilte producten.

In het kort

ANNETTE VAN RUITENBURG is specialist in waddengastronomie. 'Zoals een schilder de kleuren bij elkaar zoekt, zo heb ik dat met smaken.' Maakte samen met Ruth de Ruwe, vormgever en fotograaf diverse boe...

Specificaties

Auteur
Annette Ruitenburg
Uitgever
Park Uitgevers
Taal
Nederlands
Aantal pagina's
240
Ondertitel
75 heerlijke recepten met zilte groenten, inclusief moestuin- en teeltips
Formaat
Hardcover
Publicatiedatum
2 november 2021
ISBN
9789464040906

Wij helpen je graag!

Kom je er niet direct uit? Wij helpen je graag met al jouw vragen.

Misschien vind je deze boeken ook leuk...

Leuk om te lezen naast "Zilt"

Good food voor kleine en grote superhelden

Good food voor kleine en grote superheld...

€ 17,50