In het kort

Taal: Nederlands
Pagina's: 176
Publicatiedatum: 10 april 2019

Samenvatting

Weggooien is zonde! Recepten, tips & tools om slim te kopen, koken en bewaren

Zero waste koken is een boek vol tips en recepten om elk ingrediënt van je maaltijd volledig te gebruiken en zo voedselverspilling te vermijden. Florence-Léa Siry laat zien dat het mogelijk is verspilling tegen te gaan en je afval in het dagelijks leven te verminderen. En het goede nieuws is dat ze je ook nog slim leert koken. Zero waste koken stimuleert je creativiteit en daardoor zul je sneller iets bijzonders maken van je dagelijkste maaltijd.

Het boek is ingedeeld in groenten, fruit, proteïnes, koolhydraten en melkproducten. Voor elk ingrediënt geeft de auteur drie mogelijke toepassingen, zodat je geen restjes overhoudt en eten moet weggooien. Zo kun je een pasta met kaas bereiden. Heb je restjes? Maak dan een heerlijke pastacake. En houd je ook hiervan nog restjes over? Denk dan eens aan originele croutons voor een salade.

Zero waste koken geeft je tal van heerlijke recepten waarmee je je ecologische voetafdruk kunt verkleinen.

In het kort

Weggooien is zonde! Recepten, tips & tools om slim te kopen, koken en bewaren Zero waste koken is een boek vol tips en recepten om elk ingrediënt van je maaltijd volledig te gebruiken en zo voedselver...

Specificaties

Auteur
Florence-Lea Siry
Uitgever
Uitgeverij Unieboek | Het Spectrum
Taal
Nederlands
Aantal pagina's
176
Ondertitel
Geen restjes - heerlijk eten
Formaat
Paperback
Publicatiedatum
10 april 2019
ISBN
9789462502185

Wij helpen je graag!

Kom je er niet direct uit? Wij helpen je graag met al jouw vragen.

Misschien vind je deze boeken ook leuk...

Leuk om te lezen naast "Zero waste koken"