In het kort

Auteur: Julie Desnoulez
Taal: Nederlands
Pagina's: 152
Publicatiedatum: 15 februari 2023

Samenvatting

60 heerlijke recepten met wieren en algen Wakame, kombu, dulse & co: wieren zijn, zowel vers als gedroogd, niet alleen in de toko of speciaalzaak verkrijgbaar maar ook te koop bij de grotere supermarkten. Wieren worden al eeuwen gegeten – denk aan de Japanse keuken – maar staan tegenwoordig volop in de belangstelling. Niet alleen vanwege de hoge voedingswaarde en het feit dat wieren in alle opzichten goed voor het mileu zijn, maar ook en vooral omdat het lekker is. Combineer wakame in de lente met doperwtjes & radijs en in de winter met raap, pastinaak of appel. Gebruik kombu in de zomer samen met vijgen, venkel & tomaat en in de herfst met pompoen of kweeper. Zeewier & co biedt meer dan 60 heerlijke en eenvoudige recepten met diverse soorten zeewier. Maak crostini met geitenkaas, lentegroente & wakame of noedels met knapperige groenten, garnalen & zeespaghetti. Ontdek dat je wieren perfect kunt gebruiken in zalige zoetigheden zoals choco-dulsebrownies of citroen-meringuetaart met wakame. Van lekkere snacks, spreads, hoofd- en bijgerechten tot en met desserts. Zeewier & co biedt naast de recepten degelijke productinformatie, bewaartips en meer.

In het kort

60 heerlijke recepten met wieren en algen Wakame, kombu, dulse & co: wieren zijn, zowel vers als gedroogd, niet alleen in de toko of speciaalzaak verkrijgbaar maar ook te koop bij de grotere supermar...

Specificaties

Auteur
Julie Desnoulez
Uitgever
Good Cook B.V.
Taal
Nederlands
Aantal pagina's
152
Ondertitel
60 heerlijke recepten met wieren en algen
Formaat
Hardcover
Publicatiedatum
15 februari 2023
ISBN
9789461432896

Wij helpen je graag!

Kom je er niet direct uit? Wij helpen je graag met al jouw vragen.

Misschien vind je deze boeken ook leuk...

Leuk om te lezen naast "Zeewier & co"