In het kort

Auteur: Jeremy Pang
Taal: Nederlands
Pagina's: 208
Publicatiedatum: 21 juli 2022

Samenvatting

Wokken is een onderschatte kunst: het gaat om de balans tussen smaken en structuren, de juiste hitte, snij- en roerbaktechnieken en de volgorde van de te wokken ingrediënten. Wie het wokken goed onder de knie heeft, zet in een mum van tijd verrukkelijke Aziatische wokgerechten op tafel. In Wok! lees je alles over diverse roerbaktechnieken die echt bepalend zijn voor het eindresultaat, krijg je meer inzicht in de balans in texturen van verschillende ingrediënten en uiteraard in smaken. Maak kennis met de ‘wokklok’, een handig instrument om ingrediënten in de juiste volgorde te gebruiken en ga aan de slag. Met recepten uit China, Thailand, Vietnam, Korea, Japan, Indonesië, Singapore en Maleisië maak je een keur aan verrukkelijke wokgerechten. Maak vegan chow mein uit China of Thaïse kippenvleugels in vissaus. Serveer een snelle phõ met kip uit Vietnam of een nasi lemak uit Maleisië. Met een toegift aan lekkere bijgerechten zoals salades van silken tofu of met groene papaya, condimenten en meer. Wok! Aziatische

In het kort

Wokken is een onderschatte kunst: het gaat om de balans tussen smaken en structuren, de juiste hitte, snij- en roerbaktechnieken en de volgorde van de te wokken ingrediënten. Wie het wokken goed onder...

Specificaties

Auteur
Jeremy Pang
Uitgever
Good Cook B.V.
Taal
Nederlands
Aantal pagina's
208
Ondertitel
Aziatische wokgerechten in een handomdraai
Formaat
Hardcover
Publicatiedatum
21 juli 2022
ISBN
9789461432780

Wij helpen je graag!

Kom je er niet direct uit? Wij helpen je graag met al jouw vragen.

Misschien vind je deze boeken ook leuk...

Leuk om te lezen naast "Wok!"

Mijn recepten

Mijn recepten

€ 15,95
Backcard a 5 ex. Pien laat haar eten zien - vol. 2

Backcard a 5 ex. Pien laat haar eten zie...

Pien Wekking
€ 134,95
Ovenheerlijk

Ovenheerlijk

S Bex
€ 26,99