In het kort

Auteur: Pascal Baudar
Taal: Engels
Pagina's: 304
Publicatiedatum: 16 april 2020

Samenvatting

Discover wild sauerkrauts, kimchis, fermented forest brews, seawater brines, plant-based cheeses, and more. Pascal Baudar invites you on an extraordinary culinary journey into the vegan-friendly world of lacto-fermented wild foods

In het kort

Discover wild sauerkrauts, kimchis, fermented forest brews, seawater brines, plant-based cheeses, and more. Pascal Baudar invites you on an extraordinary culinary journey into the vegan-friendly world...

Specificaties

Auteur
Pascal Baudar
Uitgever
Van Ditmar Boekenimport B.V.
Taal
Engels
Aantal pagina's
304
Ondertitel
Exploring, Transforming, and Preserving the Wild Flavors of Your Local Terroir
Formaat
Paperback
Publicatiedatum
16 april 2020
ISBN
9781603588515

Wij helpen je graag!

Kom je er niet direct uit? Wij helpen je graag met al jouw vragen.

Misschien vind je deze boeken ook leuk...

Leuk om te lezen naast "Wildcrafted Fermentation"