Laden...
In het kort
Samenvatting
Discover wild sauerkrauts, kimchis, fermented forest brews, seawater brines, plant-based cheeses, and more. Pascal Baudar invites you on an extraordinary culinary journey into the vegan-friendly world of lacto-fermented wild foods
In het kort
Discover wild sauerkrauts, kimchis, fermented forest brews, seawater brines, plant-based cheeses, and more. Pascal Baudar invites you on an extraordinary culinary journey into the vegan-friendly world...
Specificaties
Auteur
Pascal Baudar
Uitgever
Van Ditmar Boekenimport B.V.
Taal
Engels
Aantal pagina's
304
Ondertitel
Exploring, Transforming, and Preserving the Wild Flavors of Your Local Terroir
Formaat
Paperback
Publicatiedatum
16 april 2020
ISBN
9781603588515
Wij helpen je graag!
Kom je er niet direct uit? Wij helpen je graag met al jouw vragen.
Misschien vind je deze boeken ook leuk...
Leuk om te lezen naast "Wildcrafted Fermentation"