In het kort

Taal: Nederlands
Pagina's: 192
Publicatiedatum: 7 oktober 2025

Samenvatting

Prof. Dr. Erik Scherder is hoogleraar klinische neuropsychologie aan de Vrije Universiteit van Amsterda. Hij staat bekend als dé hersenexpert van Nederland en schreef verschillende bestsellers over het brein.

Dr. Annemieke Jansen is cardioloog en leefstijlarts. Haar zus Janine Jansen is grafisch ontwerper en ontwikkelt en fotografeert recepten. Samen publiceerden de zussen Jansen diverse kookboeken, onder meer over de mediterrane leefstijl. Ook schrijven ze elke maandag een kookcolumn in Trouw en leveren ze bijdragen aan elke editie van glossy De smaak van Italië. Daarnaast geven ze lezingen en workshops.



In het kort

Prof. Dr. Erik Scherder is hoogleraar klinische neuropsychologie aan de Vrije Universiteit van Amsterda. Hij staat bekend als dé hersenexpert van Nederland en schreef verschillende bestsellers over he...

Specificaties

Auteur
Annemieke Jansen
Uitgever
Park Uitgevers
Taal
Nederlands
Aantal pagina's
192
Ondertitel
De nieuwste inzichten en de beste recepten om je hersenen jong te houden
Formaat
Hardcover
Publicatiedatum
7 oktober 2025
ISBN
9789464043969

Wij helpen je graag!

Kom je er niet direct uit? Wij helpen je graag met al jouw vragen.

Misschien vind je deze boeken ook leuk...

Leuk om te lezen naast "Voeding voor je brein"