In het kort
Samenvatting
Vis is een culinaire bijbel waarin Gaël Orieux al zijn vakkennis deelt. Met dit boek kan de thuiskok en liefhebber van zeeproducten bijna 70 soorten vis en zeevruchten thuisbrengen en ze op de juiste manier klaarmaken. De 90recepten zijn opgedeeld in zeven categorieën: Fine dining, Chic, Bistro, Verfrissend, Exotisch, In water of zout, Gerookte vis en diversen.
In de gerechten klinkt duidelijk de stijl van Orieux door, hij maneuvreert tussen traditioneel en modern, zonder ooit zijn diepe overtuigingen uit het oog te verliezen: respect voor de natuur en de ontmoeting tussen land en zee.
In het kort
Vis is een culinaire bijbel waarin Gaël Orieux al zijn vakkennis deelt. Met dit boek kan de thuiskok en liefhebber van zeeproducten bijna 70 soorten vis en zeevruchten thuisbrengen en ze op de juiste...
Specificaties
Wij helpen je graag!
Kom je er niet direct uit? Wij helpen je graag met al jouw vragen.
Misschien vind je deze boeken ook leuk...
Leuk om te lezen naast "Vis"