In het kort

Auteur: Roelina Dijk
Taal: Nederlands
Pagina's: 240
Publicatiedatum: 28 juli 2022

Samenvatting

Veilig voedsel is een boek dat niet mag ontbreken op de lijst van studenten Voeding & Diëtetiek. Het geeft op heldere wijze inzicht in de factoren die een rol spelen bij de bereiding van veilig voedsel met een focus op de microbiologische kant. Daarnaast gaat het boek ook in op wetgeving en voedselveiligheidssystemen. Alle denkbare onderwerpen gerelateerd aan voedselveiligheid komen in dit boek aan bod, zoals de groei van micro-organismen, besmetting, bederf, voedselinfecties en/of -vergiftiging, pathogenen, reiniging en desinfectie en de omgang met voedselveiligheidssystemen. Verder worden ook de belangrijkste chemische factoren besproken (waaronder natuurlijke gifstoffen en bestrijdingsmiddelen) en de mogelijke fysieke verontreinigingen van voedsel zoals stukjes glas, metaaldeeltjes en stukjes rubber.

In het kort

Veilig voedsel is een boek dat niet mag ontbreken op de lijst van studenten Voeding & Diëtetiek. Het geeft op heldere wijze inzicht in de factoren die een rol spelen bij de bereiding van veilig voedse...

Specificaties

Auteur
Roelina Dijk
Uitgever
Koninklijke Boom Uitgevers
Taal
Nederlands
Aantal pagina's
240
Ondertitel
Microbiologische principes, chemische en fysische factoren
Formaat
Paperback
Publicatiedatum
28 juli 2022
ISBN
9789024445936

Wij helpen je graag!

Kom je er niet direct uit? Wij helpen je graag met al jouw vragen.

Misschien vind je deze boeken ook leuk...

Leuk om te lezen naast "Veilig voedsel"

Dr. Schusslers celzouttherapie

Dr. Schusslers celzouttherapie

Dick Snoek
€ 16,00