In het kort

Auteur: Amanda Hellberg
Taal: Nederlands
Pagina's: 124
Publicatiedatum: 5 mei 2021

Samenvatting

Junkfood heeft zicht de laatste jaren sterk ontwikkelden verbeterd. Je zou haast kunnen zeggen dat wat junkfood wordt genoemd helemaal in is ingeburgerd en een plaats heeft verworven naast de traditionele keuken. Voor dit boek is het beste van dit zogenaamde junkfood genomen en gekeken hoe het gebruikt kan worden voor vegetarische (en veel vegan!) gerechten. Met recepten voor brunch, lunch, diner en desserts. Amanda Hellberg en Eveline Johnsson trakteren ons op hun vegetarische junkfood, helemaal zelf gemaakt en op basis van lokale ingrediënten. Wat denk je bijvoorbeeld van pannenkoekjes met blauwe bessen, wortelscones met chocola, burgers van bruine bonen of bietjes op de pizza? Het resultaat is verrassend lekker!

In het kort

Junkfood heeft zicht de laatste jaren sterk ontwikkelden verbeterd. Je zou haast kunnen zeggen dat wat junkfood wordt genoemd helemaal in is ingeburgerd en een plaats heeft verworven naast de traditio...

Specificaties

Auteur
Amanda Hellberg
Uitgever
Rebo Productions
Taal
Nederlands
Aantal pagina's
124
Formaat
Hardcover
Publicatiedatum
5 mei 2021
ISBN
9789036642361

Wij helpen je graag!

Kom je er niet direct uit? Wij helpen je graag met al jouw vragen.

Misschien vind je deze boeken ook leuk...

Leuk om te lezen naast "Vega junkfood"

4 vmbo-b English

4 vmbo-b English

€ 0,00
groep 8 - midden

groep 8 - midden

€ 22,45
4 c los schrift

4 c los schrift

€ 0,00