In het kort

Auteur: Sarah Ridley
Taal: Nederlands
Pagina's: 24
Publicatiedatum: 15 september 2020

Samenvatting

Er zijn heel veel soorten brood … maar waar komt brood eigenlijk vandaan? Dat lees je in dit boek. Je leest hoe tarwe groeit, hoe meel gemaakt wordt van tarwekorrels en hoe brood gebakken wordt met meel. Je ontdekt ook waarom bruinbrood zo gezond is!

In het kort

Er zijn heel veel soorten brood … maar waar komt brood eigenlijk vandaan? Dat lees je in dit boek. Je leest hoe tarwe groeit, hoe meel gemaakt wordt van tarwekorrels en hoe brood gebakken wordt met me...

Specificaties

Auteur
Sarah Ridley
Uitgever
Schoolsupport Uitgeverij BV
Taal
Nederlands
Aantal pagina's
24
Formaat
Hardcover
Publicatiedatum
15 september 2020
ISBN
9789463416917

Wij helpen je graag!

Kom je er niet direct uit? Wij helpen je graag met al jouw vragen.

Misschien vind je deze boeken ook leuk...

Leuk om te lezen naast "Van graan tot brood"