In het kort

Auteur: Katie Caldesi
Taal: Nederlands
Pagina's: 208
Publicatiedatum: 19 september 2019

Samenvatting

In 2012 zette de diagnose diabetes type 2 Giancarlo Caldesi ertoe aan een koolhydraatarm dieet te gaan volgen. Dat heeft zijn gezondheid en dat van zijn gezin enorm veel goed gedaan. Hij viel bijna 25 kilo af en zijn diabetes is nu in remissie. In samenwerking met voedingsdeskundige Jenny Phillips laten Giancarlo en zijn vrouw Katie zien hoe je koolhydraatarm kunt eten met simpele recepten vol gangbare ingrediënten die je verzadigen maar niet doen aankomen. Je mag nog steeds Steak met friet eten, evenals heerlijke curry's zoals Boterkip en Pittige paneer en zelfs toetjes zoals Warme chocoladepotjes of Pindakaas-jamtaart. Katie en Giancarlo Caldesi zijn eigenaren van de restaurants Caldesi en de Italiaanse kookschool La Cucina Caldesi, alle drie gevestigd in Engeland. Ze zijn medeauteurs van Salades en The Gentle Art of Preserving; het laatste werd genomineerd voor 'Kookboek van het Jaar' van het Guild of Food. Katie schreef ook The Italians Cookery Course.

In het kort

In 2012 zette de diagnose diabetes type 2 Giancarlo Caldesi ertoe aan een koolhydraatarm dieet te gaan volgen. Dat heeft zijn gezondheid en dat van zijn gezin enorm veel goed gedaan. Hij viel bijna 25...

Specificaties

Auteur
Katie Caldesi
Uitgever
Veltman Uitgevers B.V.
Taal
Nederlands
Aantal pagina's
208
Formaat
Hardcover
Publicatiedatum
19 september 2019
ISBN
9789048317677

Wij helpen je graag!

Kom je er niet direct uit? Wij helpen je graag met al jouw vragen.

Misschien vind je deze boeken ook leuk...

Leuk om te lezen naast "Val af en verlaag het risico op diabetes"

Ontstekingsremmende zuurstoftherapie

Ontstekingsremmende zuurstoftherapie

Mark Sircus
€ 23,50
Het geheim achter ziekte

Het geheim achter ziekte

Asya Chi
€ 29,99