Laden...
In het kort
Samenvatting
Jason Wang is de chef en eigenaar van Xi'an Famous Foods in New York; wat begon met een afhaallocatie in Flushing in 2005 en inmiddels is uitgegroeid tot 14 locaties in Manhattan, Brooklyn en Queens. Wang is uitgeroepen tot Eater Young Gun, Zagat 30 Under 30, Forbes 30 Under 30, Crain's 40 Under 40 en finalist van de James Beard Award 2020 in de categorie 'Outstanding Restaurateur'. Uit de keuken van Xi'an Famous Foods is zijn eerste kookboek, wat door Eater en The New York Times als beste kookboek van het najaar van 2020 werd bestempeld.
In het kort
Jason Wang is de chef en eigenaar van Xi'an Famous Foods in New York; wat begon met een afhaallocatie in Flushing in 2005 en inmiddels is uitgegroeid tot 14 locaties in Manhattan, Brooklyn en Queens....
Specificaties
Auteur
Jason Wang
Uitgever
Park Uitgevers
Taal
Nederlands
Aantal pagina's
304
Ondertitel
Van het West-Chinese Xi'an naar de keukens van Chinatown, New York
Formaat
Paperback
Publicatiedatum
4 februari 2022
ISBN
9789464040593
Wij helpen je graag!
Kom je er niet direct uit? Wij helpen je graag met al jouw vragen.
Misschien vind je deze boeken ook leuk...
Leuk om te lezen naast "Uit de keuken van Xi'an Famous Foods"