In het kort

Taal: Nederlands
Pagina's: 255
Publicatiedatum: 20 december 2021

Samenvatting

Nieuwe, aangevulde editie van de klassieker van meester-beenhouwer Hendrik DierendonckHendrik en zijn vader Raymond Dierendonck groeiden de afgelopen jaren uit tot dé referentie als het over vlees gaat. Ze leveren alleen kwaliteit van het hoogste niveau en worden gevolgd door talrijke topchefs.Dierendonck is een van de voortrekkers van de internationale nose to tail-filosofie, waarbij letterlijk al het vlees van een geslacht dier benut wordt. Hij heeft zich gespecialiseerd in de veredeling en rijping van uitzonderlijk vlees, onder meer van het West-Vlaams rood rund.Deze publicatie is een herwerkte uitgave van het cultboek The Butcher’s Book, dat uitgebreid werd met tientallen tijdloze recepten. Herontdek de heerlijkste klassiekers uit de toonbank van de slagerij en uit Dierendoncks sterrenrestaurant Carcasse, sta stil bij het beenhouwersambacht en leer zelf vlees te bereiden à la Dierendonck.Met tekstbijdragen van Hendrik Dierendonck, René Sépul en Marijke Libert, en klassefotografie door Thomas Sweertvaegher, Piet De Kersgieter en Stephan Vanfleteren.

In het kort

Nieuwe, aangevulde editie van de klassieker van meester-beenhouwer Hendrik DierendonckHendrik en zijn vader Raymond Dierendonck groeiden de afgelopen jaren uit tot dé referentie als het over vlees gaa...

Specificaties

Auteur
Hendrik Dierendonck
Uitgever
Hannibal books
Taal
Nederlands
Aantal pagina's
255
Ondertitel
Dierendonck
Formaat
Hardcover
Publicatiedatum
20 december 2021
ISBN
9789463887939

Wij helpen je graag!

Kom je er niet direct uit? Wij helpen je graag met al jouw vragen.

Misschien vind je deze boeken ook leuk...

Leuk om te lezen naast "The Butcher’s book"

Het matcha kookboek

Het matcha kookboek

€ 6,99