Laden...
In het kort
Samenvatting
Ravneet Gill studeerde aan Le Cordon Bleu voordat ze de banketbakkersafdelingen van St. John, Llewelyn's en Wild by Tart overnam. Momenteel is ze als freelance chef o.a. de bakspecialist van de Telegraph, jureert ze in het Britse tv-programma Junior Bake Off en is ze vaste columnist voor Guardian Feast.
In het kort
Ravneet Gill studeerde aan Le Cordon Bleu voordat ze de banketbakkersafdelingen van St. John, Llewelyn's en Wild by Tart overnam. Momenteel is ze als freelance chef o.a. de bakspecialist van de Telegr...
Specificaties
Auteur
Ravneet Gill
Uitgever
Park Uitgevers
Taal
Nederlands
Aantal pagina's
208
Ondertitel
Verbluffende recepten om de zoete dingen in het leven te vieren
Formaat
Hardcover
Publicatiedatum
14 juni 2022
ISBN
9789464041798
Wij helpen je graag!
Kom je er niet direct uit? Wij helpen je graag met al jouw vragen.
Misschien vind je deze boeken ook leuk...
Leuk om te lezen naast "Sugar, I love you"