In het kort

Auteur: Ravneet Gill
Taal: Nederlands
Pagina's: 208
Publicatiedatum: 14 juni 2022

Samenvatting

Ravneet Gill studeerde aan Le Cordon Bleu voordat ze de banketbakkersafdelingen van St. John, Llewelyn's en Wild by Tart overnam. Momenteel is ze als freelance chef o.a. de bakspecialist van de Telegraph, jureert ze in het Britse tv-programma Junior Bake Off en is ze vaste columnist voor Guardian Feast.

In het kort

Ravneet Gill studeerde aan Le Cordon Bleu voordat ze de banketbakkersafdelingen van St. John, Llewelyn's en Wild by Tart overnam. Momenteel is ze als freelance chef o.a. de bakspecialist van de Telegr...

Specificaties

Auteur
Ravneet Gill
Uitgever
Park Uitgevers
Taal
Nederlands
Aantal pagina's
208
Ondertitel
Verbluffende recepten om de zoete dingen in het leven te vieren
Formaat
Hardcover
Publicatiedatum
14 juni 2022
ISBN
9789464041798

Wij helpen je graag!

Kom je er niet direct uit? Wij helpen je graag met al jouw vragen.

Misschien vind je deze boeken ook leuk...

Leuk om te lezen naast "Sugar, I love you"

COSORI TwinFry Dual Blaze Receptenboek: Meer dan 250 snelle & makkelijke airfryer-ideeën voor 2 kamers –

COSORI TwinFry Dual Blaze Receptenboek:...

Ella Crunch
€ 21,00