In het kort

Taal: Nederlands
Pagina's: 288
Publicatiedatum: 14 december 2016

Samenvatting

Sous vide is een populaire kooktechniek die in restaurants al jaren gebruikt wordt, maar tot voor kort waren thuiskoks niet in staat om dezelfde resultaten te boeken, aangezien de benodigde apparatuur erg duur in aanschaf was. De laatste jaren is ere steeds meer toegankelijke sous vide-apparatuur op de markt gekomen, waardoor de techniek nu ook voor de enthousiaste thuiskok eenvoudig toe te passen is.

In het kort

Sous vide is een populaire kooktechniek die in restaurants al jaren gebruikt wordt, maar tot voor kort waren thuiskoks niet in staat om dezelfde resultaten te boeken, aangezien de benodigde apparatuur...

Specificaties

Auteur
Lisa Q. Fetterman
Uitgever
Xander Uitgevers B.V.
Taal
Nederlands
Aantal pagina's
288
Ondertitel
toegankelijke recepten voor het sous-vide garen van gerechten
Formaat
Hardcover
Publicatiedatum
14 december 2016
ISBN
9789045208299

Wij helpen je graag!

Kom je er niet direct uit? Wij helpen je graag met al jouw vragen.

Misschien vind je deze boeken ook leuk...

Leuk om te lezen naast "Sous-vide thuis"

Vega

Vega

€ 9,95